אליפטקל אימון אפקטיבי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/11/2016 | 22:53 | מאת: איציק

אני בן 59 בעל כושר גופני טוב . ברצוני לדעת מה נחשב לאימון אפקטיבי באליפטיקל מבחינת אורך זמן האימון ודרגת הכושר ?

איציק שלום, כמו כל מכשיר אירובי אחר עליך לעבוד ברמת דופק מומלצת באזור ה 125-140 פעימות לדקה ( עצימות האימון) ולמשך זמן - רצוי באזור של בין 30 ל 60 דקות. בלינק המצורף תחת קטגוריית חדר כושר מקוון - לב ריאה , תמצא מידע נוסף, במידה ויהו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה