מדרסים לתסמונת מדורים כרונית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/11/2016 | 22:49 | מאת: יוסי

שלום האם יש מדרסים כלשהם שמיועדים או יכולים להקל על תסמונת המדורים הכרונית? מה שיאפשר הליכה במינימום כאב, שיפור זרימת הדם, פחות גודש ונוקשות של שרירי השוק וכו'. תודה

יוסי שלום, לא בהתמחותי. לדעתי מדרס לא יעזור לבעיית המדור הכרוני מאחר ובעיה זו נובעת בעיקר מהתרחבות שריר הטיבאיליס אנטריור , מה שגורם ללחץ רב על הפאציה . אינני רואה כיצד מדרס יכול לעזור במקרה זה. אך כפי שציינתי לא בהתמחותי, ממליץ להתייעץ עם מומחה כף רגל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה