רוצה להעלות את השיפוע בהליכון מ-3% ל-4%

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/11/2016 | 09:30 | מאת: adi

הולכת כל יום (6 ימים) לחדר הכושר. מרגישה שקצת צריך לאתגר את הגוף. הליכון חצי שעה במהירות 5 קמש מעבר לזה: יום א': מקרבי ומרחיקי ירך (12 חזרות ו-2 סטים משקל 20 קג), פולי עליון (2 סטים 12 חזורות משקל 15 קג) ושיעור ריקודי בטן יום ב': פשטידת ברכיים (2 סטים של 12 חזרות משקל 20 קג), יד אחורית (12 חזרות 2 סטים משקל 7.5 קג) יום ג': שיעור עיצב אז רק הליכון יום ד' כמו יום א' אבל שיעור מחול (להקת מחול) יום ה' כמו יום ב' יום ו' כמו יום א' שבת הליכה וריקודים שאולת אם אפשרי להעלות את השיפוע וזה לא יזיק לגוף. משקל: 90 על גובה 1.7 ויש תכנית אכילה

עדי שלום, התכנית בעיתית. ממליץ שתתייעצי עם מדריך שיבנה לך תכנית. ממליץ לבצע תרגילים מורכבים, יותר יעיל. ( המדריך יסביר) עליך להכניס לפחות יום מנוחה אחד. אין בעיה בהעלאת שיפוע כל עוד כושרך עומד בכך. חשוב שתגדירי במדויק את מטרתך, לא ציינת מהי. פרטי ואשמח לחזור בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה