אימון בבית לא יכול ללכת לחדר כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/11/2016 | 08:51 | מאת: אביאור גבאי

המסגרת שבה אני נמצא לא מאפשרת לי ללכת לחדר כושר ולכן החלטתי לעשות אימון מהבית והמליצו לי על תוכנית שתעזור לי להוריד את השומן (יש לי שומן עודף בעיקר באזור הבטן ) וגם תעזור לחיטוב הגוף התוכנית (תרגילים לכל שרירי הגוף כנגד משקל הגוף את התרגילים אני עושה אחד אחרי השני עם הפסקות של 30 שניות ובין כל מחזור ומחזור דקה...אני עושה 3 מחזורים בכללי) 1.שכיבות שמיכה 3 סטים 2.סקווטים 3 סטים 3.סטן סטטית 3 סטים 4.מתח אחזית בנות 3 סטים (בסטים הראשונים אני מצליח אולי 4 ואז אני עושה סטטי) 5.קפיצות במקום עם פיסוק רגלים וידיים (לסיבולת לב ריאה) 5.וכמובן הליכות כמה שיותר (שמעתי שריצה פחות עדיפה שהיא שורפת מסת שריר ומזיקה לרגל) לביינתים עשיתי את התוכנית הזאת כמה שבועות וכבר על ההתחלה ראיתי שינוי ורציתי לשאול איך אפשר לפתח אותה יותר (יותר תרגלים או משהו בסגנון) וגם האם איך בדיוק להוסיף משקל לתרגילים ואולי עוד כמה עצות לתועלת מירבית אז בתכלס יש לי כמה שאלות 1.האם התכנית הזו טובה (אני מרגיש שכן) 2.האם ואיזה תרגילים להוסיף 3.האם להוסיף משקלים לתרגילים ואיך להוסיף משקלים לתרגילים כלומר באיזו הדרגה ובאיזו צורה (משקולות? ואיך לשים אותם בכל תרגיל) 4.עוד עצות נוספות לייעול התוכנית לעיצוב הגוף והרזייה מהירה ומירבית (שוב אני מזכיר אין באפשרותי ללכת למכון כושר) נ.ב עוד שאלה: 5.אני עושה כרגע על כל תרגיל כמה חזרות שאני יכול כלומר עד קצה גבול היכולת האם זה נכון או שצריך דווקא מספר חזרות מבוקר אפילו שאני יכול יותר תודה מראש

אביאור שלום, 1. התכנית בסדר 2. הוסף סטים. 3. משקלים אפשר להוסיף באמצעות שקים, בקבוקי מים... 4. לחיטוב יש צורך בגרעון קלורי ( תזונה) 5. נכון בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה