ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/10/2016 | 23:35 | מאת: חיים

בן 40 . לפני כחצי שנה 1.71 גובה 102 משקל. מאז ירדתי 12 קג. השינוי נובע עקב שיפור בהרגלי התזונה (פחות זבל נכנס לגוף) וספורט (בעיקר אומנויות לחימה). הצריכה הקלורית שלי עדיין גבוהה (לדעתי לפחות 2500 קלוריות). האם כדאי להמשיך להתמיד בקצב, או שכדאי להגדיל את קצב הורדת המשקל ?

28/10/2016 | 01:38 | מאת: חיים

הכוונה היא לשקול תזונה בה אוכל כמות קטנה יותר של קלוריות על-מנת להפחית יותר שומן ולשאוף לירידה מהירה יותר (סביב 4 ק"ג לחודש). החשש מירידה מהירה יותר הוא היכולית לשמר את מה שהשגתי וכן משבירה.

חיים שלום, אכן כפי שראית בכדי לרדת במשקל יש להיות בגרעון קלורי. לשאלתך - ראשית הגדר את מטרתך, באם רצונך לרדת עוד במשקל וודאי שעליך להמשיך בתכנית התזונה. המפתח להורדת המשקל ושמירתו הוא בשינוי ההרגלים ולכן עליך להתמקד בנושא זה. מבחנת קצב הירידה ההמלצה היא לרדת באזור ה חצי ק"ג בשבוע. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה