ריצה אחרי הרבה זמן שלא רצתי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/10/2016 | 19:03 | מאת: אנונימית

חזרתי עכשיו מריצה אחרי שלא רצתי הרבה זמן, הקפדתי באמת לא לרוץ יותר מידיי ולרוץ בקצב שהגוף שלי יוכל לעמוד בו כדי לחזור לכושר איך שחזרתי הביתה הקאתי, אני לא יודעת למה זה קרה. זה אף פעם לא קרה לי בעבר. למה זה קורה?

שלום, אכן כפי שציינת חשוב לחזור בהדרגה. הקאות יכולות לקרות ממספר גורמים כגון: אכילה בסמוך לריצה ( גם שעתיים עלול להיות קרוב מדי תלוי בסוג האוכל), מאמץ רב מדי וגם סיבות אחרות שאינן קשורות לריצה אך הריצה האיצה אותם למשל וירוס. כך או כך איני רואה סיבה לדאגה. המשיכי באימונים תוך הקפדה על ההדרגתיות. במידה וההקאה תחזור עדכני ונמשיך משם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה