אימון abc

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/10/2016 | 15:39 | מאת: שרון

שלום רב אני מתאמן חצי שנה בחדר כושר בתכונית פולי בודי 3 פעמים בשבוע לפני כשנתיים עברתי ניתוח בקע מפשעתי כתוצאה מאימון abc 6 פעמים בשבוע שיום כוח יום אירובי כיום אני רוצה לחזור לתוכנית abc אך ל3 פעמים בשבוע שבכל יום עובד על 2 קבוצות שרירים כגון חזה ויד אחורית 3 תרגילים לכל שריר ומיד לאחר מכן אירובי קל? שאלתי היא כזאת העם באימון כזה אני יכול להגיע לתוצאות של חיטוב וירידה במשקל שאני עובד על 2 קבוצות שרירים פעם בשבוע או שעדיף לי לבצע תוכנית ab איזו תוכנית יכולה לגרום לי לחזרת הקילה?ומה מומלץ יותר לחיטוב בן 23ץ

שרון שלום, ראשית איני בטוח שמסקנתך כי הבקע נוצר כתוצאה משיטת האימון abc נכונה. שנית היכולת להגיע לחיטוב באימון A לעומת abc דומה, שלישית הדרך לחיטוב עוברת דרך התזונה , לכן עליך להיות בגרעון קלורי. לגבי הבקע לדעתי המפתח הוא בהתאמת המשקלים ודרך ביצוע התרגילים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה