מה לא בסדר עם האימון שלי?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/10/2016 | 23:10 | מאת: רביד

שלום אורי, אחרי 39 שני התחלתי להתאמן. אני רץ 2ק"מ והולך 2ק"מ בכדי לא להעמיס על הגוף (מעלה בהדרגה את המאמץ). משום מה, מאז שהתחלתי להתאמן, עליתי (!) במשקל ב3 ק"ג. יש לציין שהייתי אוכל בזמנו ארוחה אחת ביום ומאז התחלתי להתאמן אני אוכל 3-4 ארוחות ביום. העלייה במשקל היא נורמאלית? המטרה שלי היא חיטוב וקצת הרזייה. אודה לתשובתך רביד

רביד שלום. קרוב לוודאי שהעליה במשקל נובעת מתוספת הארוחות. ממליץ שתתיעץ עם תזונאי/ת ספורט. בנצלחה אורי

27/10/2016 | 23:27 | מאת: יהודה

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה