חזרה לתחרויות טריאתלון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/08/2016 | 21:57 | מאת: ארצי

אני בן 52 ללא בעיות מיוחדות. עד לפני 20 שנה השתתפתי בטריאתלונים באופן קבוע. מאז הפסקתי אך אני מקפיד כל כושר - עד לפני שנתיים אופני הרים ואח"כ שחייה. היית רוצה לחזור לטריאתלון ומבקש לדעת, בגילי, במה להתחיל ומה לעשות. תודה מראש.

ארצי שלום, הדרגתיות, כך להתחיל. לא ציינת מה אתה עושה כיום אבל בגדול הוסף תדירות אימונים למה שאתה עושה כיום , לאחר מכן הוסף את משך האימון ולבסוף יש להתייחס לעצימות האימונים. כמובן שיש לשלב בין הפעילויות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה