עליה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/08/2016 | 12:20 | מאת: צליל

היי יש לי שאלה, עליתי כקילו וחצי במהלך חודשיים אך במהלך החודשיים האלה לא שיניתי את הרגלי התזונה שלי, המשכתי לאכול כרגיל ובכל זה עליתי, מה שהשתנה אצלי זה כמות הספורט שאני עושה, הייתי רגילה לעשות פעמיים שלוש בשבוע ועליתי ל4 פעמיים בשבוע שכל אימון הוא אינטנסיבי מאוד, האם יכול להיות שהעלייה במשקל היא בעצם מסת שריר?

צליל שלום, כן יכול להיות שהעלייה במשקל נובעת מעלייה במסת שריר, קשה לאבחן זאת מאחר ואין נתונים שלפני. המבחן0 הלא מדויק) לכך פשוט - במידה והמכנסיים אינן צרות יותר קרוב לוודאי שהעלייה נובעת ממסת שריר ולא שומן. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה