שינוי הרכב הגוף בגיל מבוגר?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/07/2016 | 06:55 | מאת: נאוה

למומחים שלום רב האם ניתן לשנות את הרכב הגוף בגיל מבוגר? אני בת 57 ובבדיקת DEXA התברר שיש לי 31.6% שומן, מצד שני משקל גופי נמוך (גובה 1.64 משקל 50), וגם צפיפות העצם נמוכה מהממוצע. מה תמליץ לי לעשות?? האם ניתן בגילי לשפר את הרכב הגוף ולהוריד אחוזי שומן או שאין אפשרות כזאת. תודה רבה מראש! נאוה

נאוה שלום, וודאי שאפשר. עליך לשלב פעילות גופנית ותכנית תזונה, כאשר הדגש בפעילות הגופנית הוא על אימוני כוח. ממליץ שתתייעצי עם מאמן כושר מוסמך שיבנה לך תכנית אימון. בהצלחה אורי

19/07/2016 | 08:06 | מאת: נאוה

19/07/2016 | 10:16 | מאת: נאוה

האם אימוני כוח ואימוני התנגדות זה אותו הדבר? והאם תרגילים בבית עם משקוליות (של 2 ק"ג) זה בסדר? והאם מבחינה תזונתית עליי לאכול פחות שומן?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה