באיזה גיל מתחילים בשתות אבקת חלבון?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/07/2016 | 23:21 | מאת: מוטי

הבן שלי בן 15.5 מתאמן בחדר כושר כבר כשנתיים פעמים בשבוע . הוא מתחיל לטפטף לי שהוא רוצה אבקת חלמון . הוא שם לב לאוכל שלו ולכמיות . האם יש גיל "להתחיל" ? האם יש מחקרים כל שהם מאיזה גיל מותר ? והאם ישנו איזה נזק לעתיד? אשמח לתשובה אמיתית וכנה -ולא רק ללכת לתזונאי כושר) מוטי

מוטי שלום הגיל אינו מהווה בעיה. מה שחשוב זה עומס האימונים. מתיאורך - 2 אימונים בשבוע לא נראה לי שהוא צריך תוספי חלבון. המלצתי - לקחת אותו לייעוץ עם תזונאי/ת ספורט שילמד אותו עקרונות תזונה נכונים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה