בניית שרירים=פיתוח גוף

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/07/2016 | 17:02 | מאת: מעיין

האם התזונה שאכלתי היום בונה שרירים? לפני אימון: תמר מג'הול ותערובת צימוקים עם אגוזים אחרי אימון: קופסת גבינת סימפוניה זיתים 5% יוגורט דנונה קופסת קוטג' 1% קופסת יוגורט 5% פרוסת גבינה צהובה 9% 6 פרוסות חלה 2 כעכים פיתה שלמה האם החלבונים והפחמימות שאכלתי ילכו לשרירים או לשומנים שיש לי בבטן?

מעיין שלום בניית השריר תלויה בסהכ תזונתך ואימוני הכוח והדגש הוא על אימוני כוח. לשאלתך אם החלבון / פחמימה יגיעו לשריר או לשומן תלוי בסה"כ כמות הקלוריות כלומר אם אכלת יותר העודף ילך לשומן. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה