תזונה לפני אימון ואחרי אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/07/2016 | 15:08 | מאת: דנה

היום אכלתי רבע שעה לפני אימון מוקדם בבוקר: 2 תמרים גדולים חטיף אנרגיה תמרים ומיקס אגוזים שעה לאחר האימון אכלתי: 2 כעכים עגולים פיתה שלמה 250 גרם קופסת קוטג' 5% 200 גרם כדור מוצרלה 30% שומן 4 פרוסות גבינה צהובה 9% 2 חצילים מטוגנים טחינה סלט ירקות פטל שחור האם מה שאכלתי לאחר האימון יילך לשרירים או לכרס שלי בבטן? מה טעיתי באוכל שאכלתי לאחר האימון? האם זאת הייתה טעות לאכול פיתה שלמה ו-2 כעכים? לאחר האימון שקלתי 3.200 קילו מאשר בבוקר (שנשקלתי על קיבה ריקה בבוקר הייתי 3.200 קילו פחות מאשר לאחר האימון)!!! איך זה יכול להיות שהשמנתי ככה? זה בגלל הפיתה או ה-600 קלוריות מהגבינת מוצרלה? אכלתי יותר מידי!!! אני משארת שהפיתה והמוצרלה כ-1000 קלוריות!!! ושאכלתי היום בערך 4000 קלוריות!!!! במה טעיתי? איך אני ארד למשקל ששקלתי בבוקר?

דנה שלום משאלותיך עולה כי את זקוקה לידע מקצועי רב יותר. במדיה זו לא ניתן לבנות תכניות תזונה. ממליץ שתתייעצי עם תזונאי/ת בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה