תזונה לאחר אימון משקולות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/06/2016 | 16:08 | מאת: נתי

שלום רציתי לשאול מה מבין השניים עדיף לעשות לאחר אימון משקולות.. מיד לאחר האימון שייק חלבון פלוס פרי ולאחר שעה פלוס ארוחה מלאה. או לצרוך עדיין פרי מיד לאחר האימון אך ללא השייק, ובתוך 45 דק'' לאכול ארוחה מלאה, ואת השייק לדחות לשלב אחר ביום.. בקיצור מה יותר עדיף ?

נתי שלום, חאופצייה הראשונה. עם זאת חשוב להבין שמגזימים מעט ביחס "לחלון ההזדמנויות" שלאחר האימון. מה שחשוב זה סך כל החלבון ושאר מרכיבי התזונה. בהצלחה אורי

28/06/2016 | 13:52 | מאת: נתי

היי אורי ותודה על תשובתך האם אבל פרי כמו שציינתי שאני צורך עם השייק (3 תמרים לדוגמא), באמת מהספיק מבחינת כמות פחמימות בשעה הראשונה שלאחר האימון? האם הגוף לא צריך יותר פחמימות בשעה הראשונה מהאימון?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה