טבלת רוקפורט אני צריך עזרה ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/06/2016 | 08:02 | מאת: חיים

בוקר טוב אורי מקוה שלא אסבך אותך עם שאלה מתמטית על אימונים יש לי בעיה בשעון כושר שאני יכול להגדיר לו מדידה של זמן לכל 1500 מטר ולא 1600 מטר כמו שמבחן רוקפורט דורש(במבחן רוקפורט דורשים פחות מ13 דקות כמצויין ל1600 מטר וכטוב מאוד מוגדר בין 13-14 דקות ל1600 מטר) אתה יכול להגיד לי מה הזמן לפי הטבלה של רוקפורט ל1500 מטר לשני המדדים המצויין והטוב מאוד שרשמתי בסוגריים?

חיים שלום ההקבלה למצוין תהיה לערך בין 11:55 ל 12:05 הערכה בלבד כי קשה לחשב את ה100 מטר שאינך רץ ומתעייף בהם וההקבלה לטוב מאד יהיה לערך 13 דקות בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה