שאלה בנושא כושר וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/05/2016 | 14:00 | מאת: ליטל

28/05/2016 | 14:03 | מאת: שירן

שלום. אני בת 34 אחרי 2 לידות וכל החיים בדיאטות ובעודף משקל. אני כבר 3 חודשים עושה אימוני כוח בשילוב ארובי משקולות וtrx . בהיקפים ירדתי והגוף שלי התחזק. אבל המשקל לא מראה שום ירידה. אני שומרת על תזונה נכונה ומאוזנת. למה אני לא יורדת??

שירן שלום, בעצם את כן יורדת, כפי שציינת ירדת בהיקפים. כנראה שהעלית מסת שריר ולכן אינך רואה ירידה במשקל. בכל מקרה באם רצונך להמשיך לרדת בהיקפים עליך להקפיד על תכנית התזונה. בהצלחה אורי

28/05/2016 | 20:10 | מאת: רינת

שלום אורי. בזמן האחרון אני מרגישה עייפות יתר.איזה פעילות גופנית חוץ מהליכה אני יכולה לעשות כדי למנוע עייפות ולהיטען אנרגטית? תודה.

רינת שלום, ממליץ להיבדק אצל רופא משפחה. לעתים מחסור בוויטמין /מינרל עלול לגרום לעייפות כמתואר. בהצלחה אורי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה