עבודה על פלג גוף עליון עם הAB TotalCore 3 ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/05/2016 | 10:56 | מאת: חיים

בוקר טוב אורי מקודם יעצת לי לפנות למכון כושר המקוון לגבי חיזוק פלג גוף עליון והתחתון החלטתי לקחת צעד קדימה ולרכוש מכשיר בשם AB TotalCore 3 מכשיר שעוזר לבצע כפיפות בטן מצרף לך לינק למטה https://youtu.be/p8Il-hK_j7Q בכמה כפיפות בטן היית מציע להתחיל?

חיים שלום, חשוב להבין שהמכשיר עובד רק על הבטן וחשוב לאמן גם את שאר שרירי הגוף. אישית איני חסיד של מכשירים מסוג זה . לשאלתך - אין צורך לבצע יותר מ 3 סטים * 10/15 חזרות, רצוי לשלב עם תרגילי בטן כגון פלנקיפ ( חפש בגוגל תמונות). בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה