מגנזיום לפני פעילות ספורט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/05/2016 | 16:04 | מאת: חזי

שלום בתקופה האחרונה לאחר הליכה מאומצת יש לי התכווצויות שרירים חזקות ביותר.אני לוקח מגנזיום מזה זמן. נאמר לי שאפשר לקחת לפני,ואפילו בזמן הפעילות. האם זה נכון,והאם זה רצוי? אני בן 72,סוכרתי תלוי אינסולין.

חזי שלום, מחסור במגנזיום ( ומינרלים נוספים) אכן יכול לגרום להתכווצויות לא רצוניות, עם זאת לא בטוח שזו הסיבה, התכווצויות יכולות להיגרם גם מסיבות אחרות כולל עצביות. ממליץ להתייעץ עם רופא המשפחה ולבצע בדיקת דם לזיהוי מחסור. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה