המלצה לתזונאי ספורט..

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/05/2016 | 09:10 | מאת: חנוך

אני מחפש המלצה לתזונאי ספורט באזור השרון. אני חבר בקופ"ח כללית, האם יש שירות של תזונאי ספורט? אפשר לקבל המלצה על תזונאי ספורט ושיהיה גם במחיר סביר

חנוך שלום, אינני מכיר תזונאי ספורט בקופות החולים, למיטב ידעתי אין להם את השירות הזה. לגבי המלצות ישנם מספר תזונאים באזור: אילנית סנאנס השותפה בניהול פורום זה, יעל דרור בהדר יוסף, יאיר להב בעתידים, שון פורטל באבן יהודה ועוד רבים וטובים אינני יודע התעריפים שלהם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה