אימון בגיל מתקדם יותר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/04/2016 | 12:40 | מאת: נעמי

הי, אני כבר עברתי את גיל הארבעים, ולאחרונה חזרתי להתאמן מכון כושר גוף ראשון (ארלוזורוב) חברה שלי הלחיצה אותי שעכשיו אני צריכה להתאמן באופן שונה מבעבר בגלל הגיל שלי, האם זה נכון? ואם כן אז מה עליי לעשות אחרת? עם מי יהיה הכי נכון להתייעץ בעניין זה?

נעמי שלום, העיקרון לכניסה נכונה לתכנית אימון היא הדרגתיות, זה נכון לכל גיל. לפיכך חשוב שתתייעצי עם מאמן כושר מוסמך בחדר כושר שיבנה לך תכנית התואמת אל יכולותייך ואת מטרותייך. במידה ולאחר בניית התכנית עדיין יהיו לך שאלות, אשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה