בכשר לאמון בחדר כושר ותזונה מתאימה ללא איבוד מסה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/04/2016 | 18:06 | מאת: איהם

שלום אני מתאמן בחדר כושר משנה וחצי,ואני עובד כדי להגדיל את מסת הגוף עכשיו אני שוקל 69.5 והגובה שלי 169ס''מ. כל יום שני שרירים(4*4כל תרגיל)פחות חזרות ו במשקל גדול כבר את השרירים בולטים בגוף אך לא גדולים מספיק כמו כן אני התחלתי להשמין בבטן. התחלתי לרוץ יום בשבוע ולהפחית קצת לחם וממתקים אבל אני מפחד שארד במסת השריר מה דעתך ומה אתה ממליץ שאעשה.

איהם שלום, פרט יותר לגבי תכנית האימון כמה חזרות בכל סט, סוג התרגילים, האם עובד עם תכנית תזונה? בגדול הגדלת מסת שריר תלויה ב 3 גורמים עיקריים : 1. גנטיקה. 2 תכנית אימון מתאימה. 3. תזונה נכונה. בהצלחה אורי

30/04/2016 | 18:36 | מאת: איהם

אני מתאמן 4 ימים בשבוע .. עושה למשל לשריר הגב 4 תרגילים 4 סטים במשקל גגבוה ,חזרות6-8 , אח''כ יד קדמית 3 תרגילים כל תרגיל 4 סטים עם משקל גבוה אוכל טונה,חזה עוף ביצים ,ועכשיו קניתי אבקת חלבון עד שאשלים את כמות החלבון הדרושה. עכשיו אני שוקל 69 ק''ג וגובה שלי 169 אם ביכולתך לעזור לי לבנות תכנית תזונה מתאימה שעוזרת לי לעלות במסה שריר ,כמו כן ללא לעלות שומן בבטן . תודה מראש

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה