עייפות אחרי מאמץ

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/04/2016 | 17:49 | מאת: שרי

עייפות קשה אחרי הליכה של 5 קילומטר בדיקת אקו לב תקינה עודף משקל רציני מאוד יכול להיות שהסיבה לעייפות זה העודף משקל? האם זה מסוכן לאמץ את הגוף שיש עודף משקל ממש גדול ?

27/04/2016 | 13:40 | מאת: בן

כשהמשקל גבוה אזי יש לחץ הרבה יותר גבוה על מערכת לב ריאה וצריכת חמצן גבוהה מהרגיל. עייפות יכולה להיות מושפעת מכמה סיבות: 1.תזונה לקויה 2.פעילות לא נכונה/מותאמת 3.פעילות גופנית לאחר זמן הפסקה ממושך בהצלחה :)

שרי שלום, אין מספיק נתונים. כמה זמן את כבר מתאמנת? כמה פעמים בשבוע? מהו משך האימון? באיזה קצב? פרטי ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה