כושר גופני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

11/04/2016 | 12:49 | מאת: רון

שלום רב רציתי לברר במידה ואני מתאמן 3 פעמים בשבוע בסגנון פול בודי בשעות הצהריים ואני עובד משמרות לילה כמובן לא משהו פיזי זאת אומרת שאת השינה של אחרי האימון אני מבצע בסביבות 7 בבוקר וישן כמעט את 7-8 שעות. העם זה מספק את הגוף? העם זה בסדר שהשרירים נחים לאחר כמעט 12 שעות מהאימון? אני יכול לפגוע בעצמי כך?

רון שלום, כן זה בסדר. מה שחשוב זו המנוחה בין האימונים ושעות השינה. שניהם בסדר לפי תיאורך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה