סחרחורת בתחילת אימון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/04/2016 | 09:52 | מאת: אבי

היי, בסופ"ש התחלתי באימון קל של טניס ,מיד על ההתחלה חשתי סחרחורת קלה וראיתי מטושטש הלכתי מיד לנוח וחזרתי לפעילות אחרי 15 דקות לאחר שתייה ומנוחה ממה זה נגרם ? האם צריך בדיקות ? יש לציין ששתיתי קצת לפני האימון ואכלתי סנדוויץ' ושהיה יום חם מאוד

אבי שלום, בהנחה שאתה משחק באופן קבוע ואינך סובל מסחרחורות יש לשער שמשהו באותו יום היה חריג כנראה החום, או הסנדוויץ תלוי מה היה בו ( בסיס בשרי כלשהו). קרוב לוודאי שמדובר בתופעה חד פעמית, עם זאת ממליץ להיות קשוב לגוף ולראות שהתופעה אינה חוזרת. ואם כן לבדוק עם גורם רפואי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה