שאלה לגבי העלאת מסת שריר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/02/2016 | 23:43 | מאת: יונתן

אני בן 61 בגובה 182 וברצוני לשאול לגבי מסת שריר. אני הולך לחוגים של עיצוב וחיטוב/פילאטיס/יוגה מזה 15 חודשים. במהלך התקופה ירדתי מ 97 ק"ג ל 88 ק"ג ומ 26% ל 20% בשומן אך במסת שריר ירדתי מ67.5 ק"ג ל66.3ק"ג ( ע"פ מכשיר אותו מכשיר מדידה). השאלה האם יש צורך בריאותי להשקיע בלעלות את מסת השריר ע"פ נתונים אלו? אם כן מהי הדרך? תודה מראש

יונתן שלום, אתחיל מהסוף - לא מאד בעייתי ודי צפוי שגם מסת השריר תפגע כאשר נמצאים בגרעון קלורי. בכל מקרה בהתייחס לתכנית האימון ממליץ לשלב גם אימוני כוח שלדעתי חסרים בתכניתך, הם בהחלט עשויים להועיל על שמירת מסת השריר. לא ציינת אם אתה מבצע אימונים אירוביים ( לב ריאה), אם לא ממליץ לאזן את התכנית בשניהם. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה