איך אוכל לעלות את האנרגיה בבוקר להליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/02/2016 | 18:45 | מאת: רינת

אני מודה לך על המענה,,אבל יש לי שאלה חשובה את ההליכות אני רגילה לעשות בבוקר אבל אני קמה בלי אנרגיה ויוצאת בבוקר בכפייה ומאמץ כדי לסיים את ההליכה.אני גם יוצאת לפעמים עם עייפות וחולשה.איך אוכל לעלות את האנרגיה בבוקר כדי לצאת להליכה לא מתוך כפייה? אלא בהנאה? אני מאוד מודה לך וגם כתבתי לך למטה את השאלה.אני מאוד מודה לך.שבוע נפלא.

רינת שלום, אם ביכולתך לבצע את ההליכות בשעה אחרת עשי זאת, זה עשוי לעזור. באם שעות הבוקר הן השעות היחידות להליכה אזי נסי לאכול משהו קל לפני ההליכה כולל שתית קפה וראי את ההשפעה. בהצלחה אורי

08/02/2016 | 12:32 | מאת: רינת

עשיתי את מה שהצעת לי בבוקר ויצאתי בכיף להליכה.אני מודה לך,יום נפלא.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה