ספיניג רגליים נעולות לחלוטין

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/02/2016 | 21:16 | מאת: ספיניג

היום הייתי בספיניג- הרגליים שלי היו נעולות!!! כשפידלתי באופניים אז הרגל שלי הייתה ישרה נעולה בלי כפיפה בכלל! ועוד ראיתי שלכולם הרגליים כפופות ורק שלי לא!!! האם זה מסוכן? האם נגרם לי נזק שהרגליים שלי היו נעולות כשפידלתי באופניים?

שלום, אתחיל מהסוף - לא נגרם נזק מרכיבה אחת כפי שתיארת ואפילו יותר מאחת. אבל בהחלט חשוב לכוון את הכיסא למצב בו אין נעילה של הברך, חשוב לבדוק זאת תוך כדי רכיבה ולא במצב סטטי בו את מיישרת את הרגל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה