האם יש גובה מינימלי של אופני הספיניג שמתחת לזה אי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/02/2016 | 18:41 | מאת: מאיה

אני בת 30 הגובה שלי הוא 1.35 האם אני יכולה להיות בשיעור ספיניג? האם יש גובה מינימלי של אופני הספיניג שמתחת לזה אי אפשר להיות בספיניג? האם יש גובה מינימלי של אופני הספיניג שמתחת לזה אי אפשר להיות בספיניג?האם יש גובה מינימלי של אופני הספיניג שמתחת לזה אי אפשר להיות בספיניג?האם יש גובה מינימלי של אופני הספיניג שמתחת לזה אי אפשר להיות בספיניג?האם יש גובה מינימלי של אופני הספיניג שמתחת לזה אי אפשר להיות בספיניג?

מאיה שלום, כן. את יכולה לבדוק זאת בצורה הבאה - כווני את מושב האופניים למצב הכי נמוך, עמדי ליד האופניים ובדקי מה גובה מפרק הירך ביחס לכיסא - אם הכיסא בגובה המפרק או נמוך יותר ( אז ניתן להעלותו) אז האופניים מתאימות. אם לא אז אין הם מתאימות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה