דיאטה ופעילות גופנית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/02/2016 | 17:22 | מאת: רינת

שבת שלום. התחלתי לעשות דיאטה,ובנוסף התחלתי לעשות פעילות גופנית.זאת פעם ראשונה שאני עושה פעילות גופנית אחרי הרבה זמן שלא עשיתי אני בת 48 אני עושה הליכות.הבעיה שאני עושה כל יום פעמיים ביום וזה מכביד עלי.השאלה שלי כמה פעמים בשבוע כהתחלה וכמה זמן אני יכולה לעשות הליכות? תודה על המענה.

05/02/2016 | 17:32 | מאת: רינת

אני גם עולה ברגל במדרגות כל יום פעמיים ביום וזה מכביד עלי אני מכריחה את עצמי לעשות את זה כל יום פעמיים ביום.האם זה בסדר לדיאטה? בנוסף להליכות כמה פעמים בשבוע אני יכולה לעשות עלייה במדרגות? תודה.

05/02/2016 | 17:35 | מאת: רינת

וסליחה על ריבוי השאלות.האם לאכול פירה זה בסדר לדיאטה? שוב אני מודה לכם.

רינת שלום, לגבי הפעילות הגופנית - חשוב להבין שהיא צריכה להיעשות בהדרגה. בלינק המצורף תחת כותרת " חדר כושר מקוון" תת כותרת "סבולת לב ריאה" תמצאי הסבר מפורט, במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. לגבי תכנית התזונה - האם היא נעשית בליווי של דיאטנית? אני שואל זאת בגלל שאלתך על הפירה. אם לא ממליץ בחום לקבל ליווי מקצועי מדיאטנית. לעצם השאלה בוודאי שאפשר פירה, כל עוד הכמות תואמת את תכנית התזונה. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

07/02/2016 | 18:06 | מאת: רינת

בקשר לפעילות הגופנית.בדרך כלל אני עושה הליכות בבוקר,ושאני קמה אני ישר מכריחה את עצמי לצאת על הבוקר כאילו בכפייתיות לא מתוך הנאה.רציתי לשאול איך אני אוכל להעלות את האנרגיה שלי בבוקר לרצון להליכה לא מתוך כפייה ומאמץ? אני מאוד מודה לך מכל הלב.שבוע נפלא.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה