אבקת חלבון לבן 17

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/01/2016 | 20:05 | מאת: אורלי

בני בן 17. מתאמן באופן קבוע כמה פעמים בשבוע בקרב מגע ובכושר קרבי. לאחרונה החליט לצרוך גם אבקת חלבון. האם לדעתך זה בריא ? מהם הסיבות בעד וכנגד. אנחנו ההורים, מתנגדים בתוקף ! תודה רבה, אורלי

אורלי שלום, אבקת חלבון היא תוסף תזונתי. השימוש בתוסף חלבון בא רק לאחר שלא ניתן לקבל את כמות החלבון הרצויה מהתזונה "הרגילה". המלצתי - להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט, שיבנה לבנך תכנית תזונה התואמת את פעילותו ובמידת הצורך יוסיף או לא תוסף חלבון. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה