מה התוכנית האימונים הרצויה לחיטוב הבטן והורדת שומן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/01/2016 | 13:05 | מאת: מאיה

אני בת 34 לאחר 3 לידות, גובה 173 משקל 68 כאשר המטרה שלי היא להוריד 4 קילו וכן לחטב את הבטן חזרה ולהצר היקפים ברגליים. אני עושה את התוכנית הבאה , רציתי לדעת האם אני פועלת נכון כמובן בשילוב תזונה של 1200 קלוריות ליום לפי חלי ממן : שכן בשבועיים האחרונים אינני רואה תוצאות כלל: יום ראשון - אירובי ובטן (סה"כ 35 דקות כאשר 2 דקות אירובי בעצימות גבוהה ו2 דקות אימוני כח וכן הלאה) . יום שני- עיצוב שעה בסטודיו יום שלישי- מנוחה יום רביעי- עיצוב שעה ופילאטיס מכשירים שעה יום חמישי- אימוני כח בעיקר לרגליים כ- 30 דקות יום שישי - 30 דקות TRX אימוני בטן, 15 ד' תרגילים למותניים . האם זה מספיק זמן ? או יותר מידי זמן, אודה לשמוע את תגובתך ועזרתך מאיה

מאיה שלום, חסרים נתונים, כמה זמן את לאחר הלידה האחרונה? כמה זמן את בתכנית התזונה של חלי ממן? וכמה זמן עושה את תכנית האימון? פרטי ואשמח לחזור אליך. לגבי תכנית התזונה - על פניו נראה שאת בחסר קלורי מה שעלול להאט את הירידה במשקל. ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת ספורט. לגבי תכנית האימון - חשוב להבין שאין שום קשר בין תרגילי בטן לחיטובה, את מבצעת יותר מדי תרגילי בטן(ראשון, מניח שגם בשני בעיצוב, בוודאי ברביעי בפילאטיס, וגם בשישי) שלא יועלו לחיטובה. ממליץ לשנות זאת ולבצע אימוני כוח 3 פעמים בשבוע בהתמקדות על כל הגוף ודגש על תרגילים מורכבים כגון סקווטים, שכיבות סמיכה, מתח עם עזרה.... לא ברור מתיאור אימונייך מהי עצימות / תדירות הפעילות האירובית אם בכלל פרטי ואשמח להתייחס גם לכך. בהצלחה אורי

29/01/2016 | 08:04 | מאת: מאיה

אענה לשאלותייך: אני שנה אחרי לידה, נמצאת בתוכנית של חלי ממן כשבועיים רק אך תמיד שמרתי על תזונה נכונה, ואני מבצעת את התוכנית הזו כשלושה שבועות קצת יותר. לגבי הבטן, בשיעורי העיצוב והפילאטיס בגלל שמדובר על עבודה על כל הגוף, התרגילים לבטן מעטים כ3-4 תרגילים בשיעור. השאלה היא האם להוריד את האירובי וכמה זמן לבצע כל אימון כח שאתה מציע? והאם להוריד את הTRX עם מיקוד לבטן - 15 ד' אימון. האם אימון מהסוג הזה הוא נכון לי? https://www.youtube.com/watch?v=Tg1RPoXBCNk המון תודה, אני מרגישה אני די מתפזרת עם האימונים ורוצה למקדם

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה