מה עדיף לגוף מבחינת עיצובו

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

16/01/2016 | 17:33 | מאת: מאיה

אני מתאמנת פעמיים בשבוע פילאטיס מכשירים אך לא רואה שום שינוי גם לא בהיקפים , אני מוסיפה שיעור עיצוב גוף ואני מתלבטת האם לבצע 2 שיעורי עיצוב ופילאטיס אחד או שני פילאטיס ואחד עיצוב? מה כדאי יותר מבחינת הצרת היקפים, חיטוב? תודה

מאיה שלום חשוב להבין שהמפתח להורדת היקפים הוא גרעון קלורי - והדרך לכך היא בתכנית תזונה, ללא תכנית תזונה, לא משנה איזו פעילות תעשי - הסיכוי לרדת יהיה קטן. לכן ההמלצות הן: 1. תכנית תזונה בליווי מקצועי 2. לגבי פעילות - פעילות אירובית ואימוני כוח יהיו מוצלחים יותר מפילאטיס ועיצוב . - לשאלתך 2 עיצוב עדיף . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה