אליפטיקל במקום הליכה ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/01/2016 | 23:41 | מאת: ורדה

אני בת 58 מצב רפואי - השמנה קלה, יתר לח"ד, סכרת , טרשת עורקים ושחיקת סחוס בברכיים - הכל מאוזן טוב בדיאטה, פעילות גופנית ובבתרופות. אני עושה פילאטיס פעמיים בשבוע ואליפטיקל (בבית ) 3 פעמים בשבוע 25 דקות כל פעם.רופא כלי דם אמר לי שאני צריכה ללכת הרבה. שאלתי האם הפעילות באליפטיקל( שאני מעדיפה אותה בגלל בעיות ברכיים ) שווה לתועלת שבהליכה ?

ורדה שלום, בהחלט - אלפטיקל זו פעילות אירובית מצוינת, היוצרת זרימת דם טובה בגוף וכמובן שגם ברגליים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה