שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/11/2015 | 11:09 | מאת: חיים חיות

שלום אורי לפני מספר ימים שאלתי אותך לגבי שכיבות שמיכה עם משקל על הגב בתרמיל . החלתי את האימון עם המשקל יומיים ברצף הכל היה בסדר , ביום השלישי התחלתי להרגיש כאבים חזקים בעורף ובגב בחלק העליון השמאלי ובחלק התחתון , אני חושש שאקבל פריצת דיסק או חבלה בגב בגלל התרגיל , מה עליי לעשות? באיזה תדירות לבצע את האימון הזה ? כמה פעמים בשבוע כמה סטים ? אני מפחד מאוד שאפגע בגלל התרגיל והוא האופציה היחידה שלי לשימור המסה , עוד שאלה חשובה : האם ישנה אפשרות להחליף את התרגיל הזה בשכיבות שמיכה ללא משקל על בסיס יומיומי לשמירה על מסת השריר ??

חיים שלום, 1. אינני יודע כיצד אתה מבצע את שכיבות הסמיכה. 2. למה ברצף ? אימוני כוח צריכים מנוחה של לפחות 48 שעות לעתים אף יותר מכך. 3. ממליץ שתתייעץ עם מאמן כושר באזור מגוריך שיראה כיצד אתה מבצע התרגיל. 4. בשלב זה ממליץ להפסיק עם התרגיל עד שכוך הכאבים, ולאחר מכן להמשיך ללא התרמיל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה