3 ליטר מים ביום בו נערכת צעדה.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/11/2015 | 19:21 | מאת: adi

אז ככה: מתאמנת כ-6 שנים רצוף במכון כושר. 3 פעמים בשבוע גם ריקודים ופעם בשבוע הליכה. שוקלת כרגע 89 קג ובגובה 1.70 בתהליך ירידה במשקל. שותה ביום כ-2.5 ליטר. בצעדה האחרונה בירושלים צעדתי 10 קמ, כאשר 3.5 הקמ הראשונים, מהווים ירידה תלולה. את הירידה הזאת ירדתי בשעה בערך. את שאר המרחק, הלכתי כ-3.5 שעות (מתוכן חצי שעה הפסקה). האם זה תקין? מזג האוויר היה אידיאלי.

שלום, המושג תקין אינו רלוונטי. הקצב שציינת הינו קצב איטי. הייתי מצפה לקצב מהיר יותר לאדם מאומן. לא ציינת מהם האימונים אותם את עושה ( למעט הריקוד וההליכה) פרטי יותר ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

15/11/2015 | 16:49 | מאת: adi

ההליכה היא במשך כשעה וחצי (כשרק מדובר בהליכה). במכון: חצי שעה אירובי במהירות 4.5 קמ"ש (הליכון) גם אנאירובי: עבודה על מקרבי ירך 2 סטים 12 חזרות במשקל התנגדות 20 קג כנ"ל עבודה על מרחיקי ירך. פולי עליון 2 סטים של 12 במשקל 15 קג התנגדות. עבודה על שרירי החזה - 2 סטים של 12 חזרות כאשר ההתנגדות היא על 12 קג. גם בטן סטטי. גם יד אחורית ויד קדמית. כמובן לא הכול בבת אחת באותו אימון ידוע על בעיות מוטוריות עדינות מלידה. תודה.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה