עלייה במשקל עם התחלת אימוני כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/11/2015 | 21:21 | מאת: גל

לאחרונה חזרתי לבצע פעילות גופנית סדירה כמה פעמים בשבע לאחר שהרבה זמן לא עשיתי...הליכות עם משקלים וריצות בעיקר...שמתי לב שעליתי כ2-3 קילו מאז,ללא שינוי ניכר בתזונה,מבצעת דיאטה דלת פחמימה ופעם בשבועיים העמסה... האם העלייה במשקל נובעת מהחזרה לביצוע אימון גופני? אני לא מרגישה שינוי בהקפים אבל מרגישה כבדה יותר

גל שלום, חסרים נתונים. מה היה משקלך לפני שהתחלת את הפעילות? כמה פעמים בשבוע הליכות? למשך כמה זמן? באיזו עצימות ( מהירות)? העמסה של מה? פחמימות? למה? פרטי יותר ואשמח לחזור אליך. ללא קשר אינני ממליץ לבצע הליכות עם משקולות. בהצלחה אורי

15/11/2015 | 16:42 | מאת: גל

היי,משקלי היה 51 וועלה ל53.2 במהלך החודש האחרון...אני מבצעת דיאטה דלת פחמימות בין50-100 ביום בכדי לשמור על המשקל ומבצעת ריצות בינוניות 2-3 בשבוע והליכות עם ציוד צבאי לאורך כמה קילומטרים ומהירות בינונית זאת הייתה הכוונה כמה פעמיים בחודש...אני מבצעת העמסת פחמימות כל 10 יום בערך....חריגות מעטות...האם עלייה במסת שריר מעלה במשקל? גובה1.60 ...

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה