שכיבות שמיכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/11/2015 | 22:22 | מאת: חיים

שלום אני מתאמן כבר שנתיים במסגרת של מכון כושר בתקופה האחרונה יש לחץ בלימודים ולא מזדמן לי להגיע למכון הכושר כמו שהייתי רגיל יש לי בבית משקל שמאפשר לי לעשות רק תרגילי סבולת , חשוב לציין שכרגע האימון שלי מתבסס על תרגילי סבולת עם משקולות יד בכל מיני וריאציות , לגב לרגליים לכתפיים ולידיים קל למצוא מגוון תרגילים על מנת לבנות ''תוכנית'' הבעיה היא החזה שלי שהאימון היחיד שזמין בעבורו הוא שכיבות שמיכה , אני עושה שכיבות שמיכה 25 חזרות משהו כמו 10-8 סטים ביום בנוסף אני עושה שכיבות שמיכה עם אחיזה במשקולת שהיא על הרצפה שכיבות שמיכה רחבות ושכיבות שמיכה על kettlebells האם המסה של החזה שלי תרד ? האם יש איזו דרך לשמר את המסה ואולי להגדיל אותה דרך שכיבות השמיכה? כי עם שמירת המסה ביתר הגוף אני מסתדר (ישנה אופציה להוסיף עליי משקל בזמן השכיבות)

חיים שלום, אתה יכול להוסיף תרמיל על הגב. עשוי לעזור גם לסקווטים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה