כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

08/11/2015 | 17:27 | מאת: דנה

שלום...אני בת 27 עם עודף משקל. גובה 1.75 ושוקלת 105. אני רוצה להכנס לכושר ולהרזות אבל אני מוצאת את עצמי מגיעה הביתה מהחדר כושר עם כאבים ברגליים. מעבר לזה שזה מוריד את המורל אני לא מרגישה שאני "שורפת". יש לכם אולי עצה למשטר אימונים אפקטיבי להרזיה ועיצוב גוף איכותי ונכון? תודה מראש!

דנה שלום, חסרים נתונים. כמה זמן את מתאמנת? אילו אימונים את עושה? אירובי / כוח... כמה פעמים בשבוע? האם את בתכנית תזונה? אם כן האם בליווי מקצועי? פרטי ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

09/11/2015 | 06:12 | מאת: דנה

היי..:) התחלתי להתאמן ברצינות לפני שבוע,3 פעמים בשבוע:הליכון,מדרגות,אופניים-בחדר כושר. בבית: בעיקר מתיכות ובטן. אם זה רלוונטי, אני טבעונית. אז התזונה יחסית בריאה ,אני נמנעת ממתוקים וכמעט מכל הפחמימות. אין לי מישהו מיקצועי שעוזר לי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה