די דחוף!

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/10/2015 | 22:04 | מאת: שי

שלום שמי שי אני בן 19 , אני עוסק כל חיי באימונים על טבעות אולימפיות ומשקולות , לפני כמה שנים שמעתי סטיגמה על אוננות ופגיעה באימונים ומאז אני משתדל לא לאונן בשל פחד ממה שיכול לקרות לגוף שלי אחרי שאני גומר, הייתי רוצה לדעת האם זה נכון, ואם זה לא פוגע אז הסבר מפורט והגיוני מה קורה לגוף אחרי שאתה גומר ( גם מבחינה של אימונים) יעזור לי מאוד תודה רבה מחכה לתשובה

שי שלום, אין שום קשר בין אוננות ופגיעה ביכולות אימון או תחרות. מדובר במיתוס מטופש. בהחלט עלול להיות קשר בין תסכול וביצועים, לפיכך המשך בהנאה ללא ייסורי מצפון. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה