לא בכושר בכלל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/10/2015 | 12:50 | מאת: עידן

שלום רב, אני בן 30 מעשן בערך קופסא וחצי ביום, ועובד כל היום על המחשב ולא פעיל בכלל ובארגע שנים האחרונות עליתי במשקל בערך 15 קילו, הייתי נער רזה ופעיל אבל בשנים האחרונות מאז שנהיתי עצמאי ובמשרד כל היום כך המשקל עלה והכושר ירד , עולה שתי קומות במדרגות והדופק מטורף.. אני רוצה להתחיל לחזור לכושר בהדרגתיות . מה הדרך הכי טובה להתחיל לחזור לכושר . כמה קמ ? הליכה? ספרינטים קצרים? אני לא יודע איך להתחיל ... תודה מראש :)

עידן שלום, בלינק המצורף תחת קטגוריית " חדר כושר מקוון" - סבולת לב ריאה, תמצא מידע רב בנושא. במידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. בגדול בכדי להחזיר כושר גופני יש להתמקד בשני דברים : 1. הדרגתיות. 2. התמדה. בנוסף יש להתייחס גם לתזונה מומלץ לעשות זאת עם תזונאי/ת. חשוב להבין שיש לבצע שינוי באורח חיים זה לא קל אך בר ביצוע. http://www.fib.co.il/ בהצלה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה