שרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/09/2015 | 23:24 | מאת: צהלה

הי אני בת 29, רזה אבל מרגישה קצת "מדלדל". אני רוצה להשיג מראה שרירי יותר. כרגע רק עושה פילאטיס ורצה ומלבטת מה עליי לעשות. האם אני חייבת לקחת מאמן כושר בשביל לדעץ בדיוק איך לעבוד??

צהלה שלום, חשוב להבין כי בכדי להעלות מסת שריר חשוב לשלב גם אימוני כוח ( פילאטיס אינו נחשב לאימון כוח) וגם תזונה המייצרת מאזן קלורי חיובי . לכן חשוב להתייעץ עם תזונאי וכדאי ( לא חובה) עם מאמן כושר. לרוב בחדרי כושר ידריכו אותך ( לפחות בהתחלה) לגבי תכנית האימון. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה