סיבולת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/09/2015 | 16:26 | מאת: רותם

שלום, אני מבצע במהלך השבוע אימוני כוח במטרה לעלות במסה. כמו כן, איני מבצע בכלל פעילות אירובית. האם הדבר עשוי להזיק לגוף (ביצוע אימונים אנאוריביים מבלי לבצע בכלל אימוני אירובי במהלך השבוע)? אם כן, מה היא תדירות הריצות המינימלית (כדי לא להתעכב בעלייה במסה, יש לי נטייה לרדת במשקל) שעליי לבצע על מנת שלא אפגע מכך שאני מבצע אימוני משקולות בלבד? נניח, ריצה של 30-40 דקות שבמהלכה אני שומר על 75% מהדופק המרבי פעמיים בשבוע תשרת את מטרתי?

רותם שלום, פעילות אירובית מתונה כגון ריצה קלה בהחלט תועיל. עצימות אימון של 75% בהחלט סביר, לגבי תדירות לדעתי - 3 פעמים . משך אימון כ 30 דקות. בהצלחה אורי

20/09/2015 | 18:06 | מאת: רותם

נניח שאני לא מבצע פעילות אירובית בכלל, וממשיך עם אימוני כוח כרגיל. האם עשוי להגרם לי נזק כלשהו בעקבות כך?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה