אימון לצורך הפחתת תנגודת לאינסולין

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

17/09/2015 | 11:59 | מאת: דוד

האם יש פעילות גופנית יומית/שבועית שניתן לעשות כדי להוריד תנגודת לאינסולין? יש לציין שאני שוקל 140 קג ולא פעיל בכלל במהלך היום

דוד שלום, כן. אך לפני שאתייחס לשאלתך חשוב להבין שהמפתח לכך הוא אורך חיים המתייחס בצורה משולבת לתזונה ופעילות גופנית. לא אתייחס לתזונה אך חשיבותה רבה ואני מניח שאתה מודע לכך - ממליץ לשלב תזונאי/ת . לשאלתך לגבי הפעילות הגופנית: מומלץ לשלב אימוני כוח ואימוני לב ריאה ( אירוביים) מספר מחקרים ממליצים על אימון אינטרוולים המשלב עצימות גבוה והרפיה באותו אימון. מומלץ להתייעץ עם מאמן כושר מוסמך ותזונאי/ת, באזור מגוריך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה