תחליפים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/09/2015 | 12:41 | מאת: אוראל

שלום רב אשמח לקבל המלצה לתחליף בשביל התרגילים הבאים: 1. כפיפות בטן ופשיטות גו- אני רוצה תרגילים בעמידה. 2. שכיבות סמיכה, מקבילים, מתח- אני צריך תרגילים שהעומס יותר נמוך עקב פציעה. *אני מעדיף תרגילים בלי שום מכשירים ותוספות שניתן לעשות בכל מצב נתון. תודה רבה מראש.

אוראל שלום, 1. כל תנועה שתעשה בעמידה הכולל כיפוף הגב / הרמת רגל או שניים (ניתורים) כולל את שרירי הבטן. וההפך כל תנועה שתעשה בעמידה שתכלול פשיטה של הגב והרגל יעבדו על שרירי הגב. 2. ניתן להפחית עומסים בשכיבות סמיכה באמצעות הגבה המשטח עליו נשענות הידיים, כך גם לגבי מתח אך בלהרים את הרגליים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה