שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/09/2015 | 09:51 | מאת: א

היום גיליתי שאני בהריון  במהלך הרבה שנים עושה באופן קבוע ספורט 6 פעמים בשבוע  3 פעמים בשבוע מכשיר אליפטיקל במשך 60 ד ושלוש פעמים בשבוע  Trx וכפיפות בטן  האם אפר להמשיך כרגיל או להפסיק? תודה אשמח לתשובה

שלום, מזל טוב. לנשים שנכנסו להריון כשהן פעילות גופנית אפשר להמשיך באימונים , זאת בהנחה שאת לא סובלת מסיבוכים רפואיים. את יכולה להמשיך באותה הפעילות שביצעת לפני ההיריון אך בעצימות מתונה יותר של עד 75% מדופק מרבי בפעילויות אירוביות למעט בטרימסטר הראשון בו לא מומלץ לעבור 65% מדופק מרבי. באימוני כוח מומלץ להתאמן עד 50% מהיכולת המרבית תוך שימת לב רבה לשינויים המתרחשים בכל טרימסטר. בהצלחה אורי

06/09/2015 | 13:54 | מאת: א

האם אפשר לפרט מה מותר לדוגמא כפיפות בטן או משך פעילות אירובית וכו.. תודה אשמח גם להמלצה באיזור הצפון למאמן שיכול להדריך אותי בפעמים הראשונות.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה