איזה ספורט

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

06/09/2015 | 00:16 | מאת: מיכל

שלום אני בת 28 ומאד רזה. אני מעוניינת להתחזק ולבנות מסת שריר. אבל אני מאד מבולבלת מהאופציות. בעבר הייתי הולכת לחדר כושר ואמנם בנו לי תכנית אבל הרגשתי שחסרההנחיה יותר צמודה (בלי קשר לחדר כושר הספציפי - פשוט פחות אהבתי את העבודה על שרירים בנפרד ותרגילים כאלה משעממים ובלי ליווי צמוד יותר והנחיה) אחכ התחלתי לעשות הומן יוגה ופילאטיס אבל זה כבר מתחיל לשעמם אותי ואני מרגישה שאני לא מתחזקת בזה. שמעתי שיש כל מיני דברים כמו קרוספיט וטי אר אקס או שאולי כדאי אימונים אישיים מסוג כלשהו. גם חשוב לי שזה יהיה קרוב לבית יחסית ובשעות נוחות. אני מאד מבולבלבת מהאופציות ואל יודעת מה כדאי על מנת להשיג מראה שרירי יותר.

מיכל שלום, בכדי להעלות מסת שריר יש צורך להתמקד ב 3 מרכיבים: 1. אימוני כוח תואמים. 2. מנוחות בין אימוני הכוח. 3. תזונה תואמת. לגבי הבלבול בין השיטות השונות - חשוב להבין שהטרקס / קרוס פיט... הם בסך הכול כלים/ שיטות לאימוני כוח. ולכן כל עוד מטרתך ברורה ( העלאת מסה) מה שצריך זה להתאים לך את האימון המתאים. ממליץ שתתייעצי עם מאמן כושר מוסמך באזור מגורייך . בהצלחה אורי

07/09/2015 | 01:49 | מאת: מיכל

איך אני מגיעה למאמן כושר שהוא באמת חסר אינטרסים ומכיר את המקומות הקיימים כך שיכול להמליץ לי על משהו מתאים? והאם משלמים פר אימון לדבר כזה? כי זה יוצא נורא יקר.

מיכל שלום, חיפוש מאמן נעשה בדיוק כמו כל בעל מקצוע אחר, לבדוק, לבקש המלצות, לשוחח עם המאמן ולהתרשם. לגבי עלויות - אין צורך לשכור שירותי אימון לזמן ממושך, ניתן לשכור למספר אימונים להמשיך לבד לפי התכנית שנבנתה לאחר תקופה ניתן עוד פעם לשכור שירותיו בכדי לשדרג התכנית וכך הלאה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה