ריצה רצופה או מחולקת?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

02/09/2015 | 11:36 | מאת: נעמה

היי משתדלת לצעוד מידי יום ע"ג הליכון חשמלי כדי לשמור על כושר ולרדת במשקל. מעדיפה ללכת כל פעם 20 דקות , 3 פעמים ביום, מאשר להתמיד במשך 40 - 60 דקות רצופות, (משעמם) האם יש ירידה באפקטיביות אם מחלקים את אותה פעילות למספר פעמים? לתשובתך אודה!

נעמה שלום, כן ולא. אתייחס רק להיבט הכושר ולא להורדת משקל זאת מאחר והדגש בהורדת משקל חייב להיות בתזונה, אומנם "הנוסחה" המנצחת היא שילוב של פעילות גופנית ותזונה נכונה, אך לתזונה חשיבות רבה יותר בהיבט הזה. לגבי הכושר - אכן פיצול האימון אפשרי אבל בגלל משך האימון הקצר יחסית מומלץ להעלות את עצימות האימון, ניתן לעשות זאת בשילוב עליות או ריצה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה