דופק מהיר עם עבר של אנמיה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/08/2015 | 20:21 | מאת: גליה

שלום,אני בת 18,היה לי בעבר אנמיה חוסר בברזל ההומוגלובין נמוך והמאגרי ברזל נמוכים.. השלמתי את זה בתוסף תזונה ברזל במשך שנה , את האנמיה הרגשתי באופן קיצוני במיוחד דפיקות לב מהירות בשעת מנוחה עד 115 לדקה. אחריי שהשלמתי את המאגרי ברזל הרגשתי כמו חדשה והדפיקות לב המהירות נעלמו, כאשר הפסקתי לקחת את התוסף תזונה הרופא המליץ לי לאכול מאכלים עם ברזל ,(אני צמחונית)והיתי בתקופה בלי התוסף זונה ולא אכלתי כלום עם ברזל רק גאנק פוד במשך 4 חודש.. עכשיו אני מרגישה את אותו דבר כמו לפני שנתיים דפיקות לב מואצות בשעת מנוחה ולפעמים צביטות בלב ובמיוחד במיוחד אחריי ארוחה כבדה הדופק ניהיה מהיר כמעט ל130 לדקה ואני פשוט מחכה שזה יעבור בלי לעשות כלום. חזרתי שוב לאותו רופא וסיפרתי לו הכול והוא אמר לי שהוא לא ממליץ לי לחזור שוב לקחת תוסף תזונה ושאני בריאה כמו שור. אך עדיין אני מרגישה דפיקות לב מואצות בזמן מנוחה ואני לא בלחץ ולא בתקופה לחוצה אלא הכי רגועה שיש.. במיוחד אחריי ארוחה כבדה, מה עליי לעשות?? יכול להיות שיש לי בעיה אחרת וזה לא מהברזל?? הא.ק.ג יצא תקין והבדיקות דם יצאו תקינות (ואני לא עושה בכלל פעילות גופנית)

31/08/2015 | 20:23 | מאת: גליה

אני מוסיפה שאני מטר 1.67 ומשקל 48 ולא נראת רזה ולא שמנה אלא ממוצע..

גליה שלום, לא בהתמחותי. ממליץ להתייעץ עם גורם רפואי ר. כמו כן מומלץ לבצע גם בדיקת ארגומטרית ( במאמץ). בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה