זמן ריאלי לירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/08/2015 | 11:13 | מאת: ענת

הי, התחלתי לעשות באופן קבוע פילאטיס, המדריכה שלי (חדר כושר גוף ראשון תל אביב) אמרה שבעזרת ספורט ותזונה נכונה יש ירידה הדרגתית במשקל וכך נשמר לאורך זמן, אבל אחותי מתחתנת ואני צריכה ירידה דרסטית יותר. האם זה מסוכן לי ואיך אוכל להשיל יותר קילוגרמים ממה שעכשיו?

הי ענת, צודקת מדריכת הספורט שבאמצעות תזונה נכונה וספורט תוכלי לרדת בשומן גופך. כדי שזה יקרה על הגוף להיות במאזן אנרגיה שלילי, כלומר, פחות אנרגיה שתיכנס לגוף ויותר אנרגיה שהגוף ישרוף. לא ציינת כמה זמן יש עד לחתונה, בכל מקרה, כדאי לא לעשות דיאטות הרזייה קיצוניות, שאולי מראות תוצאות מהירות בטווח הקצר פוגעות בגוף בטווח הארוך. אני ממליצה לך להתייעץ עם דיאטנ/ית ולבנות תוכנית תזונה מתאימה, כמו כן, כדאי גם להוסיף פעילות עצימה יותר מפילטיס, שתסייע לך להגדיל את ההוצאה האנרגתית. בהצלחה ומזל טוב לאחותך, אילנית

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה